Saturday, January 8, 2011

elina bekakou sto big brother 2011

ΕΛΙΝΑ
Επάγγελμα: Χορεύτρια και χημικός
Ημερομηνία γέννησης: 01/09/1984
Χόμπι: Ρυθμική, ενόργανη, χορός, γυμναστική, πάρτυ, shopping
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 57 kg
Email: elina@big-brother.gr
Διαβάστε τους όρους αποστολής email

.Ελίνα, η Barbie στο Big Brother!! - Μια κούκλα στο κουκλόσπιτο της…

Η Ελίνα δουλεύει ως χορεύτρια και τώρα τελειώνει τις σπουδές της στη … χημεία! Ζούσε χρόνια στην Νορβηγία, ένας έρωτας όμως την έφερε στην Ελλάδα...

Είναι  ευαίσθητη, δυναμική, πεισματάρα αλλά και ταυτόχρονα γατούλα. Η είσοδος της στο σπίτι του Big Brother είναι για αυτήν ένα ακόμη ρίσκο που πήρε, μιας και στη ζωή της έχει μάθει να ρισκάρει καθημερινά.

Μάζεψε λοιπόν σε ένα βαλιτσάκι μερικά ρουχαλάκια, μια Barbie νεράιδα και μια εικονίτσα, άφησε πίσω τους δικούς της ανθρώπους και τα κατοικίδιά της και ετοιμάστηκε για μια, όπως ελπίζει, περιπετειώδη διαδρομή!

Η Ελίνα δηλώνει μυστικοπαθής, στοιχείο το οποίο μπορεί να της φανεί αρκετά χρήσιμο κατά τη διαμονή της στο Σπίτι.

Είναι όπως λέει αμαρτωλή αλλά αποφεύγει να μοιραστεί τις αμαρτίες της μαζί μας, ενώ αυτό που την ανεβάζει στα ουράνια αλλά και ταυτόχρονα μπορεί να την προσγειώσει απότομα είναι, τί άλλο, ένας άνδρας.

Έχει μία σχέση τους τελευταίους τρεις μήνες. που μάλλον την καλύπτει γιατί, εφόσον δεν μπορεί τις ζήλιες και την καταπίεση, θα την είχε τελειώσει.

Έχει αδυναμία στο υγρό στοιχείο και συγκεκριμένα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το σούσι (θαλασσινό και αυτό), ενώ η αγαπημένη της ατάκα από τον ελληνικό κινηματογράφο είναι το «άλλος με τη βάρκα μας»!!!! Αυτό μπορεί να εξηγεί και την φράντζα....

Στην περίπτωση που θα την συναντήσετε στον δρόμο να ξέρετε ότι από τα ρούχα της, εκτός από τις απαραίτητες στιγμές, μπορεί να τη βγάλει κάποιος που θα ψάξει τα πράγματά της. Από την άλλη, τα γατίσια νύχια της δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει σε κανέναν. Γιατί; Πολύ απλά, γιατί δεν έχει σκοπό να καταστρέψει το υπέροχο μανικιούρ της!!!

Της κάναμε και μερικές ερωτήσεις και να τί μας απάντησε:

Ερ. Πόσο διάσημη ελπίζεις να γίνεις ;

Απ. Όσο η Barbie.

Ερ. Πως θα περάσεις τόσους μήνες μέσα στο σπίτι χωρίς να δεις ούτε ένα επεισόδιο του “Κάτι Ψήνεται”;

Απ. Θα ...ψήνουμε εμείς!

No comments:

Post a Comment