Thursday, January 6, 2011

3 πρωην παικτες του Big Brother , Μαρία Μιχάλης Ελίνα παρεούλα στου Ψυρρή

Στο Vega Club στου Ψυρρή, είδαμε τους 3 πρώην παίκτες του "Μεγάλου Αδερφού", την Μαρία Σιδέρη , τον Μιχάλη Ρίζο και η Ελίνα Μπεκάκου να διασκεδάζουν παρέα.
Από την στιγμή που βγήκαν από το ριάλιτι του Alpha έχουν γίνει αχώριστοι!!!
"Να και κάτι καλό που μας έμεινε από το παιχνίδι" μας είπαν τα παιδιά γελώντας!!!!


Αγκαλιάζονταν συνέχεια, ψιθύριζαν ο ένας στον άλλο και γελούσαν με τις ώρες.
Φυσικά δεν άντεξαν και μας άφηναν συνέχεια υπονοούμενα για την Νάρα, την "πρώην φίλη" της Μπεκάκου. Έβγαλαν φτυάρι και την έθαβαν τα παιδιά και με το δίκιο τους εδώ που τα λέμε , δεν τους έκανε και λίγα στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού".

Στο ίδιο τραπέζι ήρθαν φίλοι και συνεργάτες της Ελινας όπου και αυτοί και δεν άφησαν ασχολίαστη την Ναρα! Ένας από αυτούς μάλιστα είπε στην Ελίνα " Καλά να πάθεις,  ποτέ δεν μας άκουσες... Νομίζεις πως όλες είναι φίλες σου και τις βοηθάς, ας πρόσεχες" αφήνοντας να εννοηθεί πως γνωρίζει πολλά περισσότερα από ότι εμείς....


Το παράπονο της Μαρίας όλο το βράδυ ήταν γιατί δεν έβαλαν την Ελίνα και την Μαρία από την αρχή μαζί μέσα στο σπίτι και έβαλαν όλους τους άλλους. "Τραγικό λάθος της παραγωγής , θα ήμασταν αχώριστες, την συμπαθώ πολύ" έλεγε και ξανάλεγε στην παρέα!!


Όπως πάντα, δεν σταμάτησαν να χορεύουν όλο το βράδυ να βγάζουν φωτογραφίες και να υπογράφουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους...
πηγη 31days.gr

No comments:

Post a Comment