Tuesday, January 4, 2011

H Ελίνα Μπεκακου και τα προβληματα στο BIG BROTHER ! (IN GREEK)


Γνωστός δικηγόρος Β. Καπερνάρος ανέλαβε την υπόθεση της Ελίνας Μπεκάκου όπου στρέφετε κατά του ALPHA και της εταιρίας παραγωγής του Big Brother.
Η Ελίνα έστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για συγκεκριμένες 3 εκπομπές του, που χρησιμοποιούσαν άσχημες εκφράσεις προς το πρόσωπο της κατά την διάρκεια της στο reality show και μετά. Επίσης στην παραγωγή του «Big Brother» που ζητά αντίγραφο του συμβολαίου της.

Στην αποχώρηση της Ελίνας από το reality show του Alpha, «Big Brother»  
εμείς απλά να σας θυμίσουμε πως on-air παραδέχτηκε το περιστατικό του "ξυλοδαρμού" ότι την χτύπησε δηλαδη η Βαλεντίνα.. και η Ρουλα Κορομηλα η οποία απάντησε στις "κατηγόριες" της Ελινας Μπεκακου ότι "είναι η πολιτικη του Alpha να μην προβάλει τέτοια στιγμιότυπα από το παιχνίδι"
Και φυσικά η απόδειξη ότι όντως "κάτι παίχτηκε" στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ελινα και στη Βαλεντινα είναι η τιμωρία του "ζεύγους" Βαλεντινας και Γιαννη Λ. οτι χανουν το δικαιωμα ψηφου τους , αλλααααα με καθυστέρηση μιας εβδομάδος ....και αντι να τιρησει η παραγωγη τους κανονες του σπιτιου που ελεγαν οτι οποιος παικτης ασκησει βια αποβαλλεται απο το σπιτι .... παρολα αυτα δεν εκανε τιποτα  και η αδικια φανηκε οταν υποψηφιοι προς αποχωρηση ηταν η Ελινα ο Αλεξης και η Νικολετα αντιιιι για την Βαλεντινα και τον Γιαννη Λ που παραβιασαν τους κανονες.
Οπως δηλωσε και η ελινα τα πλανα αυτα που την χτυπησε και την εβριζε η Βαλεντινα δεν παιχτηκαν ποτε και εβαλαν μαυρο εκεινη την ωρα ... παντως  η παραγωγη παλι το καλυψε το σκηνικο .... και ειπε στους παικτες να μην το αναφερουν πουθενα ...

Η Βαλεντίνα στις ειδησεις του STAR απαντάει στις κατηγορίες της Ελίνας , η οποία ισχυρίστηκε ότι η συμπαίκτρια της, την έδειρε. «Δεν τη χτύπησα. Τη θαυμάζω σαν γυναίκα. Βγάζει κάτι το πολύ δυνατό» δήλωσε η Βαλεντίνα.... Ενω λιγες μερες πριν σε συνεντευξη της στο περιοδικο people , δηλωνε οτι εφτασε στα ορια της και ειπε στην Ελινα να σκασει και οτι τα πηρε πολυ με την Ελινα και λογομαχησαν εντονα αλλα δεν παραδεχεται οτι την χτυπησε ....
Την μια μερα ομως η Βαλεντινα λεει ναι την εβρισα και την αλλη λεει τη θαυμαζω ... φασκει και αντιφασκει απλα δεν ξερει τι να πει να τα μπαλωσει και αυτο φανηκε με τις δυο διαφορετικες δηλωσεις της   !!!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έχει μεγάλα παράπονα από την παραγωγή διότι θεωρεί πως δεν την προστάτεψαν.Η Ελίνα Μπεκάκου δηλωσε και οτι καποιος της εβαλε ξηρους καρπους στο φαγητο της με αποτελεσμα να παθει αλλεργικο σοκ  ενω  είχε ενημερώσει την παραγωγή οτι ειναι αλλεργικη  όμως όπως η ίδια είπε την αγνόησαν , δεν ειδαν απο τις καμερες ποιος το κανε, να τον σταματησουν?? και παραλίγο να έχει μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της..
Την μετεφεραν με ασθενοφορο σε γνωστο ιατρικό κέντρο .....
και  την έκλεισαν σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου με ένα άτομο της παραγωγής χωρίς να έχει κινητό, τηλεόραση και χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με τη μητέρα της. Όσο για το πως δικαιολόγησε την κάλυψη της απουσίας της από το παιχνίδι? «Δεν με έδειχναν ή έδειχναν ότι κοιμάμαι».
Και η ειρωνεια ειναι οτι ειχαν βαλει αποστολη στο σπιτι γιατρους, νοσοκομες και αρρωστους να παιζουν θεατρικη παρασταση οι παικτες ... ενω η Ελινα ηταν στο νοσοκομειο και παραλιγο να πεθανει. Και καθως επισης η παραγωγη ειπε στους παικτες να μην αναφερουν το σκηνικο και να μην μιλανε για την Ελινα για να καλυψουν την απουσια της αυτες τις δυο μερες.
H Ελίνα γνωστοποίησε ότι 11 και 12 Οκτωβρίου νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο και ότι είχε στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση από πίσω της για να μην βγει προς τα έξω αυτό !Τα ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι νοσηλεύτηκε σε γνωστό ιατρικό κέντρο έδειξε στην κάμερα του STAR ομως η Ελίνα Μπεκάκου και εκει φανηκε οτι λεει αληθεια ... με την βεβαιωση της νοσηλειας της  , το εξειτηριο , το ιστορικο και τις εξετασεις των γιατρων και φυσικα την αγωγη με τα φαρμακα που συνεχισε να παιρνει για μερες και την ειδικη διατροφη....





 αντε να δουμε κι εμεις τι θα γινει απο εδω και περα ....
μεχρι που θα φτασει η υποθεση ....

No comments:

Post a Comment