Tuesday, January 4, 2011

Όλα όσα δεν ξέρετε - η ζωή της Ελίνας Μπεκάκου... (IN GREEK)


Η Ελίνα Μπεκάκου ( το αληθινό της όνομα είναι Ελένη - Σοφία Μπεκάκου), μισή Μανιάτισσα (από το Δρυ της Μάνης) και μισή από την βόρεια-κεντρική Εύβοια ( το γραφικό Μαντούδι), με Νορβηγική υπηκοότητα, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μένει στην Αθήνα, στην Κυψέλη παρέα με τα κατοικίδια της και που μας δείχνει πόσο απλό κορίτσι είναι χωρίς να είναι καθόλου ψώνιο


Η Barbie όπως την αποκαλούν οι φίλοι της στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το κορίτσι με τις πληθωρικές καμπύλες και το πλούσιο στήθος που γνωρίσαμε στο Βig Brother.


Στο βιογραφικό της έχει στοιχεία που κάποιοι θα χρειαστούν δυο ζωές να τα περάσουν, αν και πιστεύω πως κάποια από αυτά δεν θα τα ευχόμασταν ούτε στον εχθρό μας....

Παιδί χωρισμένων γονιών
Παιδί χωρισμένων γονιών, αφού οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή, μεγάλωσε στο Όσλο της Νορβηγίας με την μητέρα της, ενώ με τον πατέρα της και τη μητριά της δεν είχε σχέσεις για πολλά χρόνια κάτι που έχει όμως διορθωθεί τα τελευταία χρόνια.
Ζούσε με την μητέρα της και την γιαγιά της, έκανε πρωταθλητισμό στην ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, τέλειωσε σχόλη χορού....


Η ζωή στην Νορβηγία 
Στη Νορβηγία η ζωή είναι πολύ διαφορετική, έχουν 6 μήνες μέρα, 6 μήνες νύχτα και θερμοκρασίες έως και -30C. Η Ελίνα κάνει παρέα με πολλούς ξένους, γιατί από το σχολείο είχε μάθει να συναναστρέφεται με μουσουλμάνες με μαντήλες, με Πακιστανούς, Κινέζους, Άραβες, Φιλιπινέζους, Αφρικανούς και πολλούς Λατίνους, αφού η Νορβηγία είναι η χώρα οπού όλοι έχουν ίδια δικαιώματα και είναι πολύ αυστηροί στον ρατσισμό και γενικότερα είναι πολύ φιλελεύθεροι σαν άνθρωποι. 
Έτσι μάθαινε σε πολλές γλώσσες τα βασικά για την καθημερινή της επικοινωνία και αυτή με την σειρά της τους μάθαινε Ελληνικά.
Έτσι ζούσε το Ελινακι στον παγωμένο βορά για πολλά χρόνια.
Έτσι συνήθισε να ζει και πολλές φορές όποιος την γνωρίζει σχηματίζει διαφορετική γνώμη από την αρχική που σχηματίζει μόλις αντικρίσει το πληθωρικό κορίτσι.
Είναι λάθος να την κρίνει κάποιος μόνο από την εξωτερική της εμφάνιση γιατί όντως είναι πολύ καλό παιδι και αλητάκι μαζί. Είναι αγοροκόριτσο, μην ξεγελιέστε....

Ελληνίδα με Νορβηγικό κρύο αίμα 
Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι είναι τόσο χύμα αλλά και τόσο ειλικρινής που αμέσως κάποιος καταλαβαίνει ότι έχει άλλη νοοτροπία....  Όλα με πρόγραμμα, όλα στην ώρα τους.... Νορβηγίδα με κρύο αίμα. Υπάρχουν όμως οι στιγμές όταν νευριάσει που της βγαίνει το Ελληνικό στοιχείο από μέσα της και δεν το χει σε τίποτα να πει βαριές κουβέντες εκει που χρειάζεται, αν και αυτές οι στιγμές είναι σπάνιες. Κάνει συχνά πίσω και δεν ασχολείται γιατί δε αντέχει τις φασαρίες. Τις έχει ζήσει από παλιά αυτές τις καταστάσεις και τις αποφεύγει....
Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη
Η Ελίνα είναι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη, και όπως όλοι οι Παρθένοι είναι άρρωστη με τις δουλείες και την τάξη. "Σε εκνευρίζει απίστευτα με την καθαριότητα όλη την ώρα" μας είπαν οι φίλοι της...


 "Είναι ευαίσθητη, δυναμική, πεισματάρα και εγωίστρια αφού είναι και μοναχοπαίδι θέλει να παιρνάει πάντα δικό της αλλά πολλές φορές θυσιάζεται για τους άλλους νομίζοντας πως όλοι είναι φίλοι της, κάτι που συχνά την πληγώνει..." μας τονίζουν ακόμα μια φορά οι κολλητοί της.


"Μέσα της κρύβει ένα παιδί, ειδικά όταν βρίσκεται σε σχέση είναι αγνώριστη, πάντα πολύ ήρεμη και ναζιάρα...." ψέλλισε ένας ακόμη, χαμηλόφωνα σαν να μην ήθελε να μαρτυρήσει το μυστικό της.
Της αρέσει να παιρνάει ώρες με τους φίλους της στο σπίτι παίζοντας επιτραπέζια ή βλέποντας ταινίες, αλλά παράλληλα της αρέσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει μιας και είναι party animal όταν δεν βρίσκεται σε σχέση. Ο χορός για την Ελίνα είναι τρόπος έκφρασης, και το μέσο που την κάνει να ξέχνα πράγματα και καταστάσεις που την πονάνε και την βασανίζουν.


Τα φετιχ της Ελίνας
Όπως οι περισσότερες γυναίκες έχει φετίχ με τις γόβες και τις μπότες, πηγαίνει συχνά για shopping therapy, της αρέσει να βάφεται, να φτιάχνει νύχια, μαλλιά και να δείχνει εκρηκτική!


Το χαμόγελο της Ελίνας Μπεκάκου κρύβει πολλά....
" Η μητέρα μου δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και με είχε τάξει Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια... Αυτό το γεγονός είναι που με κάνει να πιστεύω πολύ στον Θεό" έχει πει σε φίλους της.

Έχασε μέσα σε ένα χρόνο δυο παιδικούς της φίλους....
Όταν η Ελίνα ζούσε στο Όσλο, έβγαινε με τον Βenjamin Ηermansen και πέρασε την πιο τραγική χρονιά της ζωής της. Ναι, ο γνωστός Benjamin Hermansen όπου η δολοφονία του από τους ναζιστές ( τον μαχαίρωσαν μπροστά στα μάτια του φίλου του) έκανε τον γύρο του κόσμου....
Στην ίδια παρέα ήταν και Omer Bhatti... ΕOmer φημολογείται ότι είναι γιος του Michael Jackson  από one night stand με μία Νορβηγίδα, κάτι που πότε δεν αρνήθηκε ο βασιλιάς της POP. 


Η κολητή παρέα του "γιου" του με τον Βenjamin ήταν και η αιτία που ο Jackson αφιέρωσε ολόκληρο δίσκο του στον Βenjamin Ηermansen


Μέτα από αυτή τη δολοφονία, και την Ελίνα αλλά και την παρέα της την προστάτευε η τοπική αστυνομία επειδή δεχόταν απειλές από τους Ναζιστές.

Η Ελίνα δέχεται και δεύτερο χτύπημα.... 
Μετά τον Βenjamin χάνει και τον δεύτερο φίλο της, τον μικρό αδελφό του κολλητού της Cisco, τον Victor Lopez, o οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην δολοφονία του Βenjamin. Μην αντέχοντας άλλο τις εικόνες που είχε συνέχεια στο μυαλό του (είδε να μαχαιρώνουν τον καλύτερο του φίλο μπροστά στα μάτια του οι ναζιστές), έδωσε τέλος στη ζωή του και βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο...
(κάτι που οι δικοί του άνθρωποι δεν το πιστεύουν και θεωρούν πως δολοφονήθηκε και αυτός).


Η Ελίνα έκανε πολύ καιρό να συνέλθει από αυτό το σοκ, έφυγε από την Νορβηγία και πήγε για λίγο καιρό στο Νew Castle και στο Endimbourgo.
Επέστρεψε ξανά στην Νορβηγία όπου συνέχισε κανονικά το Λύκειο στο Όσλο Katedraskole, το πιο δύσκολο και αυστηρό σχολείο της Νορβηγίας, όπου και έζησε την συγκλονιστική εμπειρία the Russ
The Russ
(OSLO - The Russ are the three weeks before highschool students in Norway start their exams. This means partying, doing crazy stuff, driving around in big buses with huge sound systems and walking around in red,blue or black overalls.)


H Ελίνα ήταν με τα κόκκινα και λεηλατούσαν 3 εβδομάδες όλο το Όσλο. Όλοι οι τελειόφοιτοι της Νορβηγίας. Είναι οι χειρότερες 3 εβδομάδες που φοβάται κάθε γονιός στη Νορβηγία. Οι τελειόφοιτοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι τους κατέβει στο μυαλό. Να πίνουν όσο αλκοόλ θέλουν, ναρκωτικά, και γενικά οι παράνοια σε όλους τους δρόμους του Όσλο. Μια Νορβηγική παράδοση που τελειώνει 17 Μαΐου με την παρέλαση όλων των μαθητών!
Οι φίλοι μου οι gay
Μετά πέρασε στο πολυτεχνείο και έτσι μετακόμισε στο Trondheim όπου σπούδασε στο NTNU στο τμήμα χημείας-βιολογίας ενώ παράλληλα βοηθούσε στα εστιατόρια της μητέρας της. Σαν φοιτήτρια ζούσε σε φοιτητική εστία μαζί με... 3 αγόρια. Στις παρέες της είχε πολλούς φίλους gay και πολλοί από αυτούς ήταν και κολλητοί της. Ας μην ξεχνάμε ότι στην Νορβηγία είναι πολύ διαφορετικά από ότι στην Ελλάδα. Οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται μεταξύ τους, είναι γενικότερα πιο αποδεκτοί στην κοινωνία.
Η Νορβηγία είναι η μονή χωρά που έχει και γυναίκες παπάδες. Είναι η χώρα της γυναίκας και του παιδιού και το κράτος είναι δίπλα στον πολίτη σε ότι κι αν χρειαστεί.
Ταξιδιάρικο πουλί
Της Ελίνας της άρεσαν τα ταξίδια από μικρή. Μόλις 15 χρονών πήγε στην Ibiza στο MTV Party μαζί με χιλιάδες άτομα στο San Antonio σε μια τεραστία έκταση και από τότε πόζαρε δίπλα σους μεγαλύτερους DJs  του MTV. Μετά ακλούθησαν Βερολίνο, Βαρκελώνη, Άμστερνταμ, Ηarlingen , Ρώμη, Νάπολη, Sorrento, Positano, Amalfi, Ravello, Milano, Torino, Κοπεγχάγη, Λεμεσός, Λαρκανα, Πάφος, Λευκωσία, Αγία Νάπα, και πολλά ακόμα μέρη όπως έχουμε δει σε πολλά βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν.

Σε ένα χρόνο έχασε τον παππού της και τους δύο κολλητούς της
Απωθημένο που την έχει σημαδέψει το γεγονός του θανάτου του παππού της, και που τις το έκρυψαν οι μητέρα και η γιαγιά της γιατί εκείνη τη μέρα η Ελίνα έδινε εξετάσεις στη Νορβηγία και ενώ όλοι ήταν στην κηδεία εκείνη έδινε εξετάσεις για να μην χάσει την εξεταστική.
Αυτό δεν το συχώρεσε ποτέ η Ελίνα...
Αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος του παιδικού της φίλου Άκη Πουλιπούλη και μέσα σε ένα χρόνο ο θάνατος και του άλλου κολλητού της Βαγγέλη Στέργιου που ήταν μόλις ένα και δυο χρόνια μεγαλύτεροι της.

Ολυμπιακάρα ολέ
"Γαύρος" μέχρι κόκκαλο η Ελίνα, πήγαινε συχνά να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες, φυσικά δεν θα ήταν απούσα όταν ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Lerkendal στο Trondheim για να αγωνιστεί με την Rosenborg. Εκεί γνώρισε και τον πρώην αγαπημένο της που ήταν και η αιτία να μετακομίσει στην Ελλάδα παρά της αντιρρήσεις της μητέρας της. 


Έκανε χρήση του προγράμματος erasmus ανταλλαγής φοιτητών και συνέχισε τις σπουδές της στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στου Ζωγράφου ώστε παράλληλα να βρίσκεται με τον αγαπημένο της κάτω από την ίδια στέγη, όπως και έγινε, για τρία ολόκληρα χρόνια...

Τίτλοι τέλους, νέα αρχή
Αγαπητή σε όλους η μικρή Ελίνα έκανε γρήγορα παρέες, κυρίως με γνωστούς DJ's, μοντέλα και Rapers. Καθοριστικές αυτές οι γνωριμίες αφού όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην 3χρονη σχέση της βρήκε ανοιχτές τις πόρτες να μπορέσει να παραμείνει στην Ελλάδα, και να μην επιστρέψει πίσω στην Νορβηγία και αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι είχε δίκιο η μητέρα της που δεν την άφηνε να φύγει από κοντά της.
Εκμεταλλευόμενη τις σπουδές της στον χορό αλλά και την παιδική της αθλητική ενασχόληση με την ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, άρχισε να χορεύει σε μεγάλα club και να γίνεται γνωστή από τις συμμέτοχες της σε video clips


(the rook ft Ominus @ Όλο το μαγαζί, Ominus and DJ S@ Αγαπημένη μου showbizz, Ominus and DJ S@ Κάντε πανικό, LAVA Ft Κατερίνα Στικούδη@ Τώρα, NEBMA Ft Στεφάνια Ρίζου@ Στο καλό, Κίτρινα Ποδήλατα@ Τι είναι κράτος, VEGAS@ Τους πονάει, Mιχαλάρας Ft Vaios and Elina@ Πάνω στη Τρέλα μου, Χαρμάνης Ft TUS@ Ουστ, TNS and DJ S@ Ρόδα Τσάντα και κοπάνα, ) και τηλεοπτικές εκπομπές (ALTER - Showbizz News, EXTRA3 - Με τον Μένιο, και στο Mad Day Live).

Η διαφορά στήθους και η πρόταση του Alpha
Επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό Βαγγέλη Κεραμιδά και έκανε προσθετική στήθους κατι που ποτέ δεν έκρυψε, αφού πάντα τις άρεσε το μεγάλο στήθος.
Το καλοκαίρι το 2010 για να ξεκουραστεί από τις συχνές εμφανίσεις της σε clubs βρέθηκε στις Κυκλάδες, στην όμορφη Νάξο για ολιγοήμερες διακοπές. Εκεί βρισκόταν όταν δέχτηκε και το απρόσμενο τηλεφώνημα από την παραγωγή του Big Brother με την πρόταση να συμμετάσχει στο ριαλιτι παιχνίδι του Alpha... Δεν απάντησε αμέσως, δεν ενθουσιάστηκε αλλά ούτε και τους απέρριψε... Το σκέφτηκε, είπε "γιατί όχι...", και αφού το συζήτησε με τους κολλητούς της όταν επέστρεψε Αθήνα συμφώνησε με τους ανθρώπους της παραγωγής και βρέθηκε από τις πρώτες μέσα στο "σπίτι".


Δεν έκλαψε, δεν κλάφτηκε ποτέ στο δωμάτιο επικοινωνίας δεν μίλησε σε κανέναν για τα βιώματα της.
Δεν ζήτησε την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το παρελθόν της για να την λυπηθούν...


Δεν άνοιξε το στόμα της να μιλήσει σε κανέναν για αυτά που γνωρίζει όντος και εκτός του παιχνιδιού. 
Άφησε μόνο κάποια υπονοούμενα για το μέλλον... Ίσως στο μέλλον πει περισσότερα...
Οι σχέσεις – delivery
Τον τελευταίο καιρό που η Ελίνα είναι μόνη της, την έχουμε δει να βγαίνει με γνωστό ηθοποιό, με έναν ποδοσφαιριστή πολύ γνωστό, με έναν μπασκετμπολίστα οπού φωτογραφίες τους κυκλοφορούσαν παντού σε facebook και στο ιντερνέτ γενικότερα, και προσφάτως την είδανε  και με έναν πολίστα του Ολυμπιακού. 


-Βρε Ελινάκι, αφού ξέρουμε πως δεν σου αρέσουν οι άντρες που έρχονται και φεύγουν πιο γρήγορα από τα delivery... Ξέρουμε πως κατά βάθος είσαι της σχέσης... κάτι σε φοβίζει άραγε, ή μήπως λογω Big Brother δεν ήθελες κάτι σοβαρό?

Σίγουρα δεν τα μάθαμε όλα για την Ελίνα... μάθαμε όμως αρκετά....


Αυτή είναι σε λίγες μόνο γραμμές η ζωή της Ελίνας Μπεκάκου...

Πολυτάραχη συγκινητική, άγρια, ρομαντική, αληθινή.... Όπως και ι ιδία η Ελίνα....


No comments:

Post a Comment