Thursday, January 6, 2011

2 πρων παικτες του Big Brother , Ελίνα Μπεκάκου - Μιχάλης Ρίζος: Ζευγάρι ή απλά φίλοι?

Τον Μιχάλη Ρίζο και την Ελίνα Μπεκάκου συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να διασκεδάζουν στην ίδια παρέα, δίπλα δίπλα, αγκαλιά στο CARAMELA. Ο Κύπριος παίχτης του Big Brother από την αρχή του παιχνιδιού είχε δηλώσει πως του άρεσε πάρα πολύ η χυμώδης Ελίνα και πως υπήρχε έντονο φλερτ μεταξύ τους.


Μετά συνέχισαν την διασκέδαση μέχρι το πρωί στο boutique club όπου δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να πειράζουν τους φίλους τους, να μοιράζουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους...


Να σας θυμίσουμε πως μετά την αποχώρηση της Ελίνας από το παιχνίδι, ο Μιχάλης άρχισε να "παίζει" με με την Νάρα γεμίζοντας απλά το χρόνο του στο ριάλιτι, μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε εντελώς καθώς η ζήλια της Βραζιλιάνας Νάρας ήταν η αιτία να βρίζει και να μαλώνει με την Μαρία, την φίλη του Μιχάλη.


"Κάθε άντρας κλεισμένος σε ένα σπίτι τόσο καιρό δεν θα έκανε πίσω, αν ερχόταν στο κρεββάτι του κάποια σαν την Νάρα και του την έπεφτε στεγνά... αγοράκι είμαι τι να κάνω δηλαδή ... αυτή άρχισε ..." δήλωσε στο STAR CHANNEL o Μιχάλης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του όσο ήταν στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού".



 Τώρα που βγήκε από το παιχνίδι, θέλει να περνάει όσο γίνεται περισσότερο χρόνο με την Ελίνα κάτι που φαίνεται εξ άλλου από τις συχνές πυκνές συναντήσεις τους και τις βραδινές τους εξόδους μαζί.

"Είναι πολύ καλό παιδί η Ελίνα, την αγαπώ πολύ και στεναχωριέμαι για ότι πέρασε μέσα στο παιχνίδι" δηλώνει όπου βρεθεί.
"Την χτύπησε η Βαλεντίνα και πήγαμε όλοι να τις χωρίσουμε, εγώ νόμιζα ότι η Ελίνα θα ανταπέδιδε τα χτυπήματα και φοβήθηκα, ξέρω οτι δεν μασάει πουθενά. Εντυπωσιάστηκα όταν η Ελινα δεν αντέδρασε και το μόνο που έκανε ήταν να απευθύνεται προς τις κάμερες στο σπίτι και να φωνάζει "Αποβάλλετε την Βαλεντίνα από το παιχνίδι, παραβίασε τους κανόνες, δεν το βλέπετε?"

Ο Μιχάλης Ρίζος περιγράφει και τις στιγμές όπου η Μπεκάκου κατέληξε στο νοσοκομείο....
"Όταν της έβαλε κάποιος ξηρούς καρπούς στο φαγητό, η Ελίνα έπαθε αλλεργικό σοκ και λιποθύμησε στα χέρια μας. Ήρθε ασθενοφόρο και πήγε στο νοσοκομείο!!! Εκεί φοβήθηκα πολύ..." και συμπληρώνει...


"Τσαντίστηκα πολύ όταν το ζευγάρι Βαλεντίνα - Γιάννης την ημέρα που η Ελίνα επέστρεψε στο σπίτι της είπαν  "καλύτερα να μην γύρναγες στο σπίτι", το άκουσε και η Εβελίνα και ξέσπασε σε κλάματα".
Για την αποχώρηση του αναφέρει: "Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο παιχνίδι και γιατί με έβγαλαν, αλλά αυτή η κλίκα ηταν πολύ μεγάλο λάθος της παραγωγής"  λέει αφήνοντας υπονοούμενα....

Εμεις να τους ευχηθούμε να είναι ευτυχισμένοι και οι δύο είτε μαζί σαν ζευγάρι είτε σαν φιλαράκια....

πηγη 31days.gr








No comments:

Post a Comment