Wednesday, April 20, 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ελίνα Μπεκάκου: Απειλεί με μήνυση το gossip-tv

ladolemono.blogspot.com.png


Έξαλλη δηλώνει η Ελίνα Μπεκάκου μετά το παρακάτω δημοσίευμα του συγκεκριμένου site!

Το gossip-tv αναφέρει το περιστατικό ως εξής:
Ποιος είδε την Ελίνα Μπεκάκου και δεν την φοβήθηκε… Η Βενετία Κυρίου πάντως, αν δεν φοβήθηκε σίγουρα… ξεμαλλιάστηκε! Πριν λίγες ημέρες, τα δυο μοντέλα βρέθηκαν σε γνωστό club στου Ψυρρή, σε διαφορετικές παρέες. Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή… Η Βενετία, από τότε που η Ελίνα, δήλωσε συμμετοχή στο «Big Brother», μίλαγε για εκείνη με τα «καλύτερα» λόγια. Οι δηλώσεις της, βέβαια, είχαν φτάσει στα αυτιά της σεξοβόμβας του reality κι όπως φάνηκε την περίμενε στη γωνία. Η Βενετία Κυρίου, βρισκόταν ήδη στο club όταν μπήκε η Ελίνα. Μόλις λοιπόν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, και η Ελίνα της μίλησε λίγο έντονα, η πρώτη της είπε: «Δεν ασχολούμαι με τσ…». Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά η χορεύτρια. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ίδιες πληροφορίες, η Ελίνα, χωρίς να υπολογίσει τους παρευρισκόμεους, της τράβηξε τα μαλλιά, άρχισε να την κλωτσάει και να τη βρίζει. Φυσικά, η Βενετία, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, απεναντίας, άρχισε να της λέει: «Φύγε από εδώ μωρή παλιό βί…. Πήγαινε στα gay bar που συχνάζεις και μην ασχολείσαι μαζί μου»

Η διαμάχη ανάμεσα στη γνωστή celebrity-χορεύτρια και στο μοντέλο, ξεκίνησε από το διάστημα που η πρώτη συμμετείχε στο Big Brother και η δεύτερη έκανε προσβλητικές δηλώσεις για την Ελίνα.

Σύμφωνα με την ίδια αλλά και με μάρτυρες που ήταν παρόντες, το πάρτι όπως είναι ξεκάθαρο από την αφίσα της εν λόγω βραδιάς ήταν της Ελίνας Μπεκάκου όπου παρευρέθηκε σαν guest dj, την οποία πλαισίωνε ανάμεσα σε πολλά άλλα μοντέλα και η Βενετία Κυρίου, οπότε και οι δύο γνώριζαν την παρουσία της άλλης στο συγκεκριμένο πάρτι.


















Η αφίσα του πάρτι

Το παραπάνω δημοσίευμα του gossip-tv.gr, σύμφωνα με το περιβάλλον της Ελίνας Μπεκάκου θίγει την προσωπικότητά της και το κύρος της και απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, όλα όσα ισχυρίζεται η Βενετία Κυρίου.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Μπεκάκου στο Star κατά τη διάρκεια του πάρτι πως η παρουσία της Βενετίας, της είναι αδιάφορη, εξόργισαν το μοντέλο, η οποία της επιτέθηκε φραστικά, χωρίς ποτέ να αναφερθούν οι παραπάνω μηνύσιμοι χαρακτηρισμοί με αποτέλεσμα η Ελίνα, να της επιτεθεί κυριολεκτικά!

Το μόνο αληθές στο παραπάνω δημοσίευμα είναι ο ισχυρισμός της Βενετίας για την Ελίνα Μπεκάκου ότι συχνάζει στα gay bars, (όπως άλλωστε κάνουν όλες οι μεγάλες star) και φυσικά το έχει αποδεχτεί η ίδια, σε παλαιότερες συνεντεύξεις της καθώς οι καλύτεροι της φίλοι είναι gay (η gay κοινότητα είναι εξοργισμένη με τα λόγια της Βενετίας).

Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της Ελίνας Μπεκάκου, η ίδια δηλώνει εξοργισμένη με το δημοσίευμα και απειλεί με μήνυση.

No comments:

Post a Comment