Wednesday, April 13, 2011

ΕΛΙΝΑ ΜΠΕΚΑΚΟΥ - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!
Eίναι ένα μικρό σύμβολο της αγνής γυναικείας φύσης. Η Παρθένος είναι τρυφερή και εύθραυστη, αλλά η σπονδυλική της στήλη είναι φτιαγμένη από γερό ατσάλι. Είναι, βέβαια, ντροπαλή και διστακτική. Δεν θα γίνει ποτέ παράσιτο και μπορεί σίγουρα να τα βγάλει πέρα μόνη της, χωρίς τη βοήθεια κανενός. 0,τι κάνει, όμως, βγαίνει από την αγνή της καρδιά.

Η Παρθένος είναι απόλυτα τίμια και μισεί την υποκρισία. Αν κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις της με τους άλλους θα το πει χωρίς να διστάσει. Είναι ικανή να φτάσει ως το τέρμα και δεν αρκείται σε υποκατάστατα, ιδίως όσον αφορά την αγάπη και το γάμο, Αν βρει κάπου αλλού αυτό που ζητά δεν θα διστάσει να τα παρατήσει όλα. Είναι η μοναδική γυναίκα του Ζωδιακού κύκλου που μπορεί να είναι συγχρόνως πρακτική και ρομαντική.



Η Παρθένος δεν είναι το είδος της γυναίκας που θα αγαπήσει με φλόγα και πάθος. Είναι ήσυχη, υπομονετική και  η μόνη πραγματική φλόγα βρίσκεται στο πνεύμα της -πολλοί την θεωρούν αρκετή. Επιδιώκει το τέλειο, ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. 'Έχει μεγάλη παρατηρητικότητα και ανακαλύπτει την πιο μικροσκοπική ατέλεια με το πρώτο. Έχει μεγάλη αντίληψη και ξέρει τι θέλει. Θα καταλάβει το ψέμα σας αμέσως και δεν θα σας ξαναεμπιστευθεί. Είναι αγνή, αλλά καθόλου αφελής. Η Παρθένος λατρεύει την ακρίβεια. Αν την κάνετε να περιμένει θα θυμώσει πολύ. Καλύτερα να έχετε έναν πολύ σημαντικό λόγο που αργήσατε. Όταν θυμώνει είναι τόσο δύστροπη και γκρινιάρα που είναι καλύτερα να παραδεχτεί απλά το λάθος σας.

Είναι σχολαστικά καθαρή και θα απαιτήσει το ίδιο και από σας. Πρέπει να ξυρίζεστε κάθε μέρα, να κάνετε συνεχώς ντους, να φοράτε καθαρά ρούχα και κολόνια, να βγάζετε τα παπούτσια σας, να έχετε καθαρά νύχια. Μην σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας μπροστά της. Θα σας κακοχαρακτηρίσει. Η ίδια ποτέ δεν θα ξοδέψει χρήματα χωρίς σοβαρό λόγο, όμως ό,τι πάρει θα είναι ακριβό και πολύ καλό ποιοτικώς. Είναι κι αυτή μια επένδυση, εφόσον η αξία της αγοράς της δεν χάνεται  με τα χρόνια. Η Παρθένος κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα και, δυστυχώς, πολλές φορές λέει τη γνώμη της φανερά, πληγώνοντας τους άλλους. Η κριτική είναι γι' αυτήν ό,τι η αναπνοή για μας. Είναι πανέξυπνη και διαθέτει καλλιτεχνικό γούστο. Αγαπά το θέατρο, τις εκθέσεις ζωγραφικής, τις παρελάσεις, τις επιδείξεις (πολλοί Παρθένοι ακολουθούν τη στρατιωτική καριέρα γιατί αγαπούν την οργάνωση και την πειθαρχία)  μην την κριτικάρετε ποτέ, δεν θα το αντέξει και δεν θα παραδεχτεί ποτέ τα όσα είπατε γι' αυτήν. Βέβαια γνωρίζει καλά τα ελαττώματά της και η ίδια κρίνει πολύ αυστηρά τις πράξεις της. Αλλά δεν αντέχει να της τα λένε και οι άλλοι.



Η Παρθένος συγκρατεί και ελέγχει απόλυτα τα συναισθήματά της. Από την φύση της δεν είναι εκδηλωτική, ούτε αυθόρμητη. Όσο κι αν σας αγαπά δεν θα δείξει ιδιαίτερο πάθος ή τρυφερότητα. Δεν το κάνει επίτηδες. Βέβαια, διαθέτει μεγάλο υποκριτικό ταλέντο, και συχνά θα κάνει την άρρωστη για να αποφύγει τις ανεπιθύμητες παρέες. Αυτό, όμως, είναι άλλο: το κάνει για να προστατευθεί, στην πραγματικότητα μισεί την υποκρισία.

Η Παρθένος απεχθάνεται τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης, όπως επίσης και κάθε τι χυδαίο ή τραβηγμένο. Διαθέτει μια βαθιά συναίσθηση ευθύνης και ένα θάρρος που την κάνουν υπέρμαχο των αδυνάτων και συνδετικό κρίκο της οικογένειας. Η ίδια ζητά την ασφάλεια και στο γάμο και στη δουλειά της. Δουλεύει σκληρά και είναι πολύ ικανή νοικοκυρά. Είναι, βέβαια, πιεστικά σχολαστική με την καθαριότητα και την τάξη, αλλά, μην ξεχνάτε, αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξής της: να βάζει τάξη στη χαώδη ζωή μας. Δεν θα σας λείψει τίποτα, όμως, απ' την γλυκιά ατμόσφαιρα του σπιτιού.



Η Παρθένος δεν αγαπά πολύ τα παιδιά και θα κάνει το πολύ δύο. Θα τους δώσει τα πάντα εκτός από στοργή γιατί, όπως είπαμε, δεν γίνεται, δεν μπορεί να εκδηλώνεται. Δεν θα τους λείψει, όμως, τίποτα υλικό. Είναι σταθερή, θα τους επιβάλλει πειθαρχία και καλούς τρόπους. Θα τα μάθει να μην σπαταλούν άσκοπα τα χαρτζιλίκι τους. Αν νιώθει η ίδια σιγουριά και ασφάλεια ίσως, τελικά καταφέρει να δείξει πόσο τα αγαπά. Αν νιώθει ανασφαλής, όμως, δεν θα δείξει τίποτα. Η Παρθένος θα σέβεται τα πράγματά σας, θα κρατά τα μυστικά σας, θα σας βοηθήσει στη δουλειά κι όλα τα άλλα σας προβλήματα. Δεν θα κάνει ανόητες συζητήσεις και θα σας φροντίζει διαρκώς. Αρκεί να είστε καθαροί και να της χαρίζετε την ασφάλεια που χρειάζεται για να ανθίσει. 


Δεν αξίζει τον κόπο;


Είναι το ίδιο κριτική και αναλυτική όπως ο άνδρας Παρθένος - ίσως περισσότερο, γιατί χρησιμοποιεί τη γυναικεία της διαίσθηση με τον δυνατότερο τρόπο. Μπορεί να σας έλξη γιατί η "Παρθένος" σας κάνει να σκέπτεστε την αγνότητα, όμως αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ μπορεί να είναι τόσο ορμητική όσο και η Κριός, να ερωτοτροπεί τόσο όσο και η Δίδυμος και βεβαίως τόσο προκλητική όσο κι η Σκορπιός, το σύμβολο του σεξ του Ζωδιακού.


Εάν η σχέση με μια γυναίκα Παρθένο εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και διαρκές, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την πίστη της. Είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Γης, και οι Παρθένοι έχουν μια βαθιά και σταθερή πίστη στους ανθρώπους που αγαπούν, γι αυτό είναι σπουδαίο να μην τους απογοητεύσετε. Η Παρθένος που έχει προδοθεί είναι δύσκολο να εμπιστευθεί ξανά τελείως. Μπορεί να προχωρήσει, αλλά εάν νοιώσει ότι βρίσκεται στο λάθος μονοπάτι ξανά, έχει μια μυστηριώδη ικανότητα να δίνει τέλος στην κατάσταση όσο δυστυχισμένη κι αν την κάνει.


Πού θα ψάξετε λοιπόν για την Παρθένο αγαπημένη σας; Αφού ήδη γνωρίζετε ότι η Παρθένος είναι γνωστή σαν το "ζώδιο της υπηρεσίας" θα καταλάβετε ότι έχει μια δυνατή αίσθηση καθήκοντος και μπορεί να βρεθεί όπου υπάρχει δουλειά. Είναι ο τύπος του ατόμου που θα πάει νωρίς στο γραφείο και θα φύγει αργά. 'Eτσι αν τη συναντήσετε σε πάρτι θα είναι ίσως την Παρασκευή ή το Σάββατο βράδυ. Μπορεί να κάνει εθελοντική εργασία στην τοπική κλινική, ή το νοσοκομείο, να φυλλομετρά βιβλία στη βιβλιοθήκη ή να προσέχει τα παιδιά φίλων, σε μαθήματα γιόγκα, στο γυμναστήριο ή στη λέσχη υγιεινής διατροφής.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε τις προτιμήσεις της ή τις αντιπάθειες της. Είναι ιδιότροπη σε σημείο μονομανίας για ορισμένες τροφές και πιθανώς να αντιπαθεί τους άνδρες που πίνουν πολύ ή επιδεικνύονται. Αισθάνεται άβολα σε υπερβολικές δημόσιες τρυφερότητες, αλλά όταν είστε μόνοι είναι έτοιμη να αφεθεί και χρησιμοποιει την φαντασια στο sex οσο κανενα αλλο ζωδιο.

Της αρέσουν οι εκπλήξεις με μικρά απροσδόκητα δώρα, ή κάρτες με κάποιο μήνυμα με σημασία για να ξέρει ότι βρίσκεται πάντα στη σκέψη σας. Επειδή φαίνεται συχνά ψυχρή κι απόμακρη, δε σημαίνει ότι δεν θέλει να αποπλανηθεί. Το θέμα είναι ότι με μια γυναίκα Παρθένο η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει να είναι τέχνη. 



Η ΓΥΝΑΙΚΑ Παρθένος μπορεί μερικές φορές να σας φοβίζει, γιατί νοιώθετε ότι γνωρίζει περισσότερα από σας. Μπορεί να νοιώσετε άβολο και ότι βρίσκεστε κάτω από ένα μικροσκόπιο όταν σας πρωτοκοιτάξει στα μάτια. Ίσως δυσκολευτείτε να τη φανταστείτε σαν μια ανέμελη αγαπημένη, καθώς δείχνει να είναι ο τύπος της γυναίκας που είναι αποφασισμένη να ελέγχει τα συναισθήματα της.

Ίσως αναρωτηθείτε ακόμα εάν μια γυναίκα Παρθένος είναι κατάλληλη για σας, φοβούμενος ότι θ' αρχίσει να σας συγκρίνει με τους προηγούμενους εραστές της, και σας τοποθετήσει στο τέλος της λίστας. 'Oμως από τη στιγμή που θα γνωρίσετε καλά αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ, θα αναγνωρίσετε ότι, κάτω από αυτό το φανερά κριτικό εξωτερικό παρουσιαστικό δεν είναι τόσο σκληρή όσο φαίνεται. 



Μπορείτε να αφήστε μια γυναίκα Παρθένο να κάνει τα πράγματα που θέλει και θα φαίνονται απλά τέλεια και επίσης θα σας διασκεδάσει με όλα τα γυναικεία θέλγητρά της. Είναι πολύ ευαίσθητη και τα συναισθήματά της είναι αρκετά εύθραυστα, αλλά θα γίνει υπερβολικά ισχυρή όταν χρειάζεστε την υποστήριξή της.


Eχει συνείδηση των ατελειών της. Έτσι, δε χρειάζεται να της θυμίζετε τις ελλείψεις της κάθε τόσο. Αντί να δυσφορείτε με την τελειομανία της, πρέπει να αισθανθείτε τυχερός που έχετε μια τέτοια γοητευτική γυναίκα που ποτέ δεν θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει σα χωματερή. Τα τοστ σας δεν θα καούν ποτέ και ο καφές σας θα έχει πάντα τέλεια γεύση. Έχει μια πνευματώδη πλευρά και το γέλιο της ακούγεται σαν ήχος από κουδουνάκια, έτσι δεν είναι;


 Αν και τα ζώδια της Γης ταιριάζουν περισσότερο Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία μπορούν να συντονιστούν καλύτερα μαζί  τους όπως είναι ο Κριός, ο Υδροχόος και ο Σκορπιός.

No comments:

Post a Comment