Monday, February 28, 2011

Από την Μπάστα στο «καυτό» δίδυμο- Ελίνα Μπεκάκου Παναγιώτης Ταχτσίδης



"Goal" 09:44 12/2
Από την Μπάστα στο «καυτό» δίδυμο
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπορεί να ξενιτεύτηκε για την Ιταλία, κυρίως για να περισώσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ωστόσο, όπως φαίνεται, οι «κακές» συνήθειες δεν κόβονται.
Ο 20χρονος μέσος της Τσεζένα (αγωνίζεται πλέον δανεικός στην Γκροσέτο της Γ' κατηγορίας...) και της Εθνικής Ελπίδων, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας εν όψει του φιλικού τεστ με τη Γερμανία, έκλεψε την παράσταση (όχι ο ίδιος βεβαίως, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω...) με τις εξωγηπεδικές του προτιμήσεις που εν πολλοίς φανερώνουν και την... άστατη ζωή του.
Από την Μπάστα στο «καυτό» δίδυμο
Υπερβολικοί δεν είμαστε, άλλωστε τα καμώματά του στη νυχτερινή Αθήνα και η σχέση του με τη Σάσα Μπάστα έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο της χώρας.
Οι παρατηρητικοί που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για το ματς της Ελπίδων, εκτός από τα παραπανίσια κιλά που είδαν να κουβαλά πάνω του ο Ταχτσίδης κατά την ώρα της αλλαγής του (πρόλαβε και αγωνίστηκε περίπου 15 λεπτά) αλλά και το μοδάτο καπέλο με στρας που φορούσε κατά την αναχώρησή του, δεν γινόταν να μη δουν και τις δύο εντυπωσιακές συνοδούς του.
Στις εξέδρες, γύρω στο 40', κατέφτασαν οι Ελίνα Μπεκάκου (φωτό) με τη Βανέσα Πιτισικάλη, οι οποίες θεωρούνται ως το πιο «καυτό» δίδυμο στη νύχτα με τις sexy εμφανίσεις τους και τα προκλητικά show που κάνουν σε κλαμπ των Αθηνών αλλά και της περιφέρειας. Η Μπεκάκου δηλώνει χορεύτρια και φοιτήτρια (!), μετείχε στο τελευταίο «Big Brother», απ' όπου αποχώρησε πρώτη, έχει αρκετές φιλίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ η δεύτερη δηλώνει μοντέλο και dj...
Ο Ταχτσίδης μετά το τέλος του αγώνα, και ενώ πρώτα πρόλαβε να υπογράψει κάποια αυτόγραφα σε μικρούς θαυμαστές του, περίμενε υπομονετικά τις δύο κυρίες έξω από τα αποδυτήρια και έφυγαν και οι τρεις προς άγνωστη κατεύθυνση...

No comments:

Post a Comment