Wednesday, January 5, 2011

Η αλήθεια για την σχέση Ελίνας - Νάρας του Big Brother


Όπως όλοι είδαμε στο σπίτι του Big Brother μπήκαν 14 παίκτες, ανάμεσά σε αυτούς η Ελίνα και η Νάρα.Η Νάρα όταν μπήκε στο σπίτι, έκανε πως δεν γνωρίζει την Ελίνα και πήγε, της συστήθηκε σαν να ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπε. Δεν ήθελε να μαθευτεί πως ήταν και αυτή χορεύτρια.
Προφανώς θα τις χαλούσε το χαμηλό προφίλ που ήθελε να παρουσιάσει μέσα στο παιχνίδι.



Η Ελίνα φάνηκε ότι ξαφνιάστηκε, δεν μπόρεσε να αντέξει αυτή την συμπεριφορά από την Νάρα και είπε μπροστά σε όλους τους παίκτες ότι γνώριζε την Νάρα από πριν, δούλευαν μαζί χορεύοντας στα clubs.




Η Νάρα ενοχλημένη από αυτή την αποκάλυψη που της "χαλούσε" την εικόνα, κατηγορούσε την Ελίνα στους υπόλοιπους παίκτες αλλά μπροστά της συνέχιζε να υποκρίνεται την φίλη της.


Την ενοχλούσε να βλέπει την Ελίνα να είναι κολλητή με τον Μιχάλη και τον Αλέξη και να κοιμούνται μαζί σαν αδελφάκια. Όπως είδαμε αργότερα όταν αποχώρησε η Ελίνα, η Νάρα εκμεταλλεύτηκε αμέσως την απουσία της Ελίνας και πήγε στο κρεβάτι του Μιχάλη και άρχισε να του την πέφτει.


Ο Μιχάλης, λογικό ήταν να ενδώσει στα χάδια της Βραζιλιάνας και να προκύψει μια μικρή ιστορία τηλεθέασης, αλλά ο Κύπριος παίκτης έδωσε τέλος γρήγορα στην ιστορία αυτή γιατί η Νάρα είχε ξεφύγει και έβριζε όποια του μιλούσε, όπως για παράδειγμα την Μαρία, η οποία ήταν απλά φίλη του!

Η Νάρα αποκάλυψε αργότερα μέσα στο παιχνίδι αφού την πίεζαν οι άλλοι παίκτες, ότι όντως γνώριζε την Ελίνα αλλά "λίγο", επειδή "ετυχε" να χορεύουν μαζί. Τότε εμφανίστηκαν σε κανάλια επιχειρηματίες από μαγαζιά, και δήλωσαν ότι η Ελίνα ήταν αυτή που τους πήγε την Νάρα για χορό.




Γνωστοί ραπερς δήλωσαν ότι η Ελίνα την είχε βάλει να παίξει και σε ένα βιντεοκλίπ του κολλητού της Οminus. Και το βιντεοκλίπ αλλά και οι φωτογραφίες βγήκαν σε όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια και αποδείχτηκε το γεγονός ότι η Νάρα έλεγε ψέματα.


Οταν σε μεσημεριανή εκπομπή βγήκε η Νάρα και την ρώτησαν αν ξέρει την Ελίνα, εκείνη είπε "την είχα δει κάνα δυο φορές".Τότε οι δημοσιογράφοι της εκπομπής βάζουν φωτογραφίες και βίντεο μαζί με την Ελίνα από μαγαζιά σε διάφορες πόλεις και η Νάρα το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν "μα καλά που τα βρήκατε αυτά καλέ"? για να της απαντήσουν "αυτή είναι η δουλεία μας"...

Μας έχουν δημιουργηθεί και μερικά ερωτήματα...
Γιατί όλες οι εκπομπές μιλούσαν για την πλαστική στήθους της Ελίνας και όχι για της Νάρας εφόσον και η μια και η άλλη έχουν βάλει ενθέματα σιλικόνης?


Βέβαια η όμορφη Βραζιλιάνα έχει κάνει περισσότερες επεμβάσεις και αυτό φάνηκε όταν θύμωσε με την αδερφή της στο live κατά την αποχώρηση της από το σπίτι, επειδή έδειξε σε όλους φωτογραφικό υλικό από το παρελθόν της.

Μας κίνησε την περιέργεια η συμπεριφορά της Νάρας στο παιχνίδι, και όχι μόνο σε εμάς καθώς σε όλες τις παρέες στα νυχτερινά clubs έλεγαν " η Ελίνα βοηθούσε την Νάρα με δουλείες και αυτή τόσο αχάριστη να την μαχαιρώνει πισώπλατα"... Από τις ίδιες παρέες μάθαμε ότι την Νάρα την είχαν πάρει τηλέφωνο από την παραγωγή για να μπει στο σπίτι χωρίς να έχει δηλώσει συμμετοχή η ίδια, το χε κάνει βούκινο στα νυχτερινά μαγαζιά η ίδια η Νάρα.

Στην ψηφοφορία λοιπόν η Νάρα ψήφισε την Ελίνα λέγοντας πως προκαλεί τους άλλους και τσακώνονται... Ηταν παρούσα στο επεισόδιο με την Βαλεντίνα και είδε όλη τη σκηνή όπου η Βαλεντίνα χτύπησε την Ελίνα , και όταν η Ελίνα γύρισε από το νοσοκομείο η Νάρα έτρεχε να της συμπαρασταθεί όταν η Ελίνα έκλαιγε επειδή άκουσε το ζευγάρι "Βαλεντίνας - Γιάννη" να της λέει "καλύτερα να μην γυρνούσες από το νοσοκομείο" ... Το επεισόδιο αυτό το παραδέχτηκαν και οι άλλοι παίκτες που αποχώρησαν.




Στο κανάλι Star η πρώην παίκτρια Νάρα λέει ότι ψεύδεται η Ελίνα, ότι δεν έπαθε τροφική δηλητηρίαση, ότι δεν την χτύπησε η Βαλεντίνα και ότι δεν παίρνει σοβαρά την Ελίνα κανένας, κάτι που με καυτές αποδείξεις της Ελίνας, η Νάρα βγαίνει ψεύτρα η όχι καλά δασκαλεμένη από την παραγωγή για το τι να πει.







H Ελίνα γνωστοποίησε ότι 11 και 12 Οκτωβρίου νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο και ότι είχε στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση από την παραγωγή του παιχνιδιού για να μην βγει προς τα έξω το περιστατικό.
Τα ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι νοσηλεύτηκε σε γνωστό ιατρικό κέντρο με την βεβαίωση της νοσηλείας της, το εξιτήριο, το ιστορικό και τις εξετάσεις των γιατρών και φυσικά την αγωγή με τα φάρμακα που συνέχισε να παίρνει για μέρες και την ειδική διατροφή έδειξε στην κάμερα του STAR όμως η Ελίνα Μπεκάκου και εκεί φάνηκε ότι λέει αλήθεια.



Στην αποχώρηση της Ελίνας από το reality show του Alpha, «Big Brother» εμείς απλά να σας θυμίσουμε πως on-air παραδέχτηκε το περιστατικό του "ξυλοδαρμού" και η Ρούλα Κορομηλά η οποία απάντησε στις "κατηγόριες" της Ελίνας Μπεκάκου ότι "είναι η πολιτική του Alpha να μην προβάλει τέτοια στιγμιότυπα από το παιχνίδι", και φυσικά την τιμωρία του ζευγαριού "Βαλεντίνας και Γιάννη Λ". ότι χάνουν το δικαίωμα ψήφου τους , αλλά με καθυστέρηση μιας εβδομάδος.


Η μεγαλύτερη απορία μας είναι ...
Γιατί η Νάρα έκλαιγε όλη την ώρα στο δωμάτιο επικοινωνίας όταν όλοι ξέρουμε το παρελθόν της?
Παντρεύτηκε κάποιον όταν ήταν γύρω στα 19 τον γνώρισε στα 16 όπως μας είπε στο παιχνίδι, για να έρθει στην Ελλάδα από την φαβελα της Βραζιλίας. Ηταν τόσο φτωχοί όλοι εκεί στο χωριό της και έπρεπε να φύγει αναγκαστικά. Παντρεύτηκε γνωστό επιχειρηματία λοιπόν, πήρε και τα χαρτιά που χρειάστηκε και μετά χώρισαν. Αργότερα ακολούθησαν πολλές σχέσεις και με άλλους επιχειρηματίες, γιατρούς, όπως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες τους.

Και μια ακόμη τελευταία απορία μας:
Πως γίνεται μια κοπέλα χωρίς να έχει δηλώσει ποτέ εισόδημα και χωρίς ΤΕΒΕ να είναι επαγγελματίας χορεύτρια σε clubs και να πληρώνεται με μαύρα λεφτά?


Πόσα λεφτά δηλαδή μπορεί να βγάζει κάποια κοπέλα από το χορό ώστε να έχει αγοράσει και δικό της σπίτι και να στέλνει λεφτά στην Βραζιλία , και να συντηρεί και την αδελφή της που έφερε στην Ελλάδα, αλλά και να σπουδάζει σε ακριβή σχολή μαγειρικής όπως η ίδια έχει δηλώσει στο ριάλιτι?

Νάρα: Στο Big Brother πληρωνόμασταν και το ποσό δεν είναι μικρό …




Η Νάρα καλεσμένη στην εκπομπή Super Star αποκάλυψε πως οι παίχτες στο Big Brother πληρώνονται και το ποσό είναι πάρα πολύ καλό....


Έτσι εξηγούνται τα κλάματα όταν φεύγει κάποιος από το σπίτι...


Ποιος δεν θέλει να κάθεται, να μην κάνει απολύτως τίποτα και να πληρώνεται;






Πηγή: 31days.gr

1 comment: